Meet Up: Bedrijfsbezoek HVC = vol

Op bedrijfsbezoek bij HVC = vol

Benieuwd wat er met ons afval gebeurt? Hoe je daar geld mee kunt verdienen? En welke techniek er schuil gaat in die enorme huisvuilcentrale in Alkmaar? Ga dan op 28 februari mee op bedrijfsbezoek.

Op 28 februari organiseren wij een bedrijfsbezoek aan de huisvuilcentrale in Alkmaar. HVC verzamelt afval, sorteert, verwerkt en recyclet het. Ben jij benieuwd wat er met ons afval gebeurt? Wil je weten hoe die enorme fabriek aan de rand van het Noord-Hollands kanaal werkt? Dit is je kans? Speciaal voor ons opent HVC haar deuren.

Tijdens de rondleiding door de fabriek kom je alles te weten over de afvalverbranding en de bijbehorende rookgasreiniging. Naast de rondleiding door de fabriek gaan we in gesprek met het management van de organisatie.

Woon een sessie bij over de bedrijfsstrategie, het verdienmodel en de toekomstvisie van het bedrijf. Of sluit aan bij een sessie over de bijdrage van HVC aan de energietransitie. Wist je bijvoorbeeld dat HVC veel meer doet dan afvalverwerking? Zo verwarmt hun warmtenet sportvelden, zwembaden en hele woonwijken in de regio. Ook het agrarische Altongebied in Heerhugowaard wordt met behulp van ons afval verwarmt. Benieuwd hoe dit gebeurt? Op die en meer vragen krijg je antwoord tijdens interactieve sessies met medewerkers van HVC.

Inmiddels is het evenement volgeboekt. Wil je op de reservelijst? Stuur een berichtje naar info@terratechnica.nl
Met onder andere

Dialoogsessie over de bedrijfsstrategie, het verdienmodel en toekomstvisie

Interactieve sessie over de bijdrage van HVC aan de energietransitie