Let's Meet-Up

De toekomst begint niet morgen, maar is nu al aan de gang.

Bedrijven en kennisinstellingen in Noord-Holland Noord staan wereldwijd bekend om innovatieve oplossingen op het gebied van duurzame energietechnologie.

Let’s Meet Up
Op 13 februari 2018 van 14:30 tot 18:00 uur organiseert TerraTechnica bij Hogeschool Inholland Alkmaar de eerste Meet Up. Studenten, docenten en ondernemers ontmoeten en inspireren elkaar en gaan samen aan de slag. Aan de hand van real-life casussen uit het bedrijfsleven gaan we onze krachten bundelen en ideeën, talenten en kennis die we in huis hebben delen. Een uitgelezen kans om meer inzicht te krijgen én te geven in de wijze waarop vraagstukken uit het bedrijfsleven kunnen worden ingepast in het huidige onderwijs.

TerraTechnica
Voor de ontwikkeling en versterking van de regio heeft TerraTechnica de krachten van onderwijs, onderzoek, bedrijfsleven en overheid gebundeld. Zo kunnen we onze kennis en expertise verder uitbouwen, het onderwijs laten aansluiten bij de ontwikkelingen in de markt van duurzame energie en jong talent in de regio behouden.

Programma
14.30 uur Inloop
14:45 uur Welkom
15:00 uur Key-note spreker Ruud Veltenaar | Energietransitie | Innovatie | Aansluiting onderwijs met bedrijfsleven
15:45 uur Mix-up | Krachtenbundeling | Delen van kennis en ervaring | Centre of Expertise | Incubator | Data Science | Dura Vermeer Infra | Ravo Fayat | Wooncompagnie
17:00 uur BorrelMet onder andere

Ruud Veltenaar
Trendwatcher | Filosoof | TEDx spreker
Gerelateerd

Het programma wordt afgetrapt door niemand minder dan Ruud Veltenaar, trendwatcher, filosoof, TEDx spreker en investeerder van start-ups en high-tech bedrijven. Centraal staan de megatrends en ontwikkelingen die in sneltreinvaart voorbij komen. Ruud geeft nieuwe inzichten, ideeën en feiten om ons voor te bereiden op de toekomst.