Uitnodiging IDEA Kenniscafé

Uitnodiging IDEA Kenniscafé

Ondernemers zijn van harte welkom bij het IDEA kenniscafé op donderdag 31 januari 2019.

Het programma:

17.00 Inloop
17.30 Interview Hans van Breugel
18.00 Borrel
18.15 Pizza
19.30 Laatste ronde

Hans van Breugel werkt al 25 jaar aan bedrijven in duurzame energie. Hij heeft alle ups & downs meegemaakt die er zijn op het gebied van ondernemerschap. Deze avond vertelt hij over Tocardo. Een uniek en leerzaam verhaal!

Aanmelden kan bij Arthur Tolsma: arthur@idea-nhn.nlMet onder andere

Hans van Breugel
CEO van Tocardo
Gerelateerd

Hans van Breugel is een pionier in duurzame energie. Als CEO van Tocardo heeft hij alle fasen van een bedrijf meegemaakt: in 1997 met de technologie gestart, in 2008 de BV opgericht, en in januari 2018 failliet gegaan. Dat laatste niet voor lang: een maand later was de doorstart geregeld. Met recht een man met veel ervaring.