IDEA organiseert 27 september kenniscafé: 'financiering van duurzame innovatie'

20 augustus 2018 - 

Op donderdag 27 september organiseert onze partner IDEA het kenniscafé financiering van duurzame innovatie met Bernd Mintjes.

Het programma

17.00 Inloop
17.30 Interview Bernd Mintjes
18.00 Borrel
18.15 Pizza
19.30 Laatste ronde

Bernd Mintjes heeft legio verhalen over investeringen en startups. Over grote successen én grote fouten. Als geen ander kan hij vertellen wat werkt en niet werkt bij (het financieren van) duurzame innovatie. Als investeerder was Bernd Mintjes de afgelopen 20 jaar betrokken bij meer dan 200 bedrijven. Hij is daarnaast oprichter van Business Angels Nederland, docent Ondernemerschap bij Hogeschool Inholland Alkmaar, en bestuurslid bij Waterschap HHNK.

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich aanmelden via info@idea-nhn.nl