Alles over robotica in nieuwe post-hbo bij Inholland Academy

10 januari 2019 - 

Inholland Academy, het bij- en nascholingsinstituut van Hogeschool Inholland, introduceert vanaf 1 maart 2019 twee nieuwe post-hbo opleidingen op het gebied van robotica: Robot Vision en Modeling of Robotic Systems. “Robots worden vanzelfsprekende collega’s van ons in de toekomst en de toepassing van robotica vraagt om deskundige medewerkers”, aldus Cock Heemskerk, lector Robotica bij Hogeschool Inholland in Alkmaar.

Beide Engelstalige scholingstrajecten worden zowel op Hogeschool Inholland Alkmaar als Delft aangeboden en vormen de opstap naar de nieuwe Master of Science in Robotic Engineering die momenteel door Inholland ontwikkeld wordt. De nieuwe opleidingen bieden ‘state of the art’ kennis en vaardigheden over de ontwikkeling en toepassing van robotica in allerlei branches, waaronder techniek, industrie, gezondheidszorg en agribusiness. Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Meer informatie? Bezoek voor uitgebreide opleidingsinformatie, downloads en actuele startdata de website: https://www.inholland.nl/academy/opleidingen/manag...

Voor inhoudelijke vragen: Cock Heemskerk (lector Robotica) T: 06 5134 0966 E: cock.heemskerk@inholland.nl.