Kenniscafé TerraTechnica met Floor van Eelen

Op woensdag 27 november 2019 organiseert TerraTechnica samen met IDEA een kenniscafé. Dit keer in de hoofdrol Floor van Eelen van het bedrijf Van de Bron. Dit bedrijf levert duurzame (zonne-)energie aan 200.000 klanten.

Floor van Eelen heeft als Operationeel Directeur een startup laten groeien van 2 naar 200.000 klanten. Ze is geen oprichter (en dus geen ondernemer), maar heeft naast de oprichters gestaan om te zorgen dat hun mooie idee daadwerkelijk in de markt gezet is. Ze kan dus precies vertellen hoe het is om met (eigenwijze) ondernemers samen te werken. Waar ondernemers altijd mooie verhalen en visies moeten neerzetten, is het de taak van een operationeel directeur om die visie in realistische plannen te vertalen en in strakke banen te leiden. Tijdens het kenniscafé interviewen we Floor van Eelen over duurzame energie, een bedrijf bouwen en omgaan met ondernemers. Meld je hier aan.

Het programma van het kenniscafé ziet er als volgt uit:

17.00 uur Inloop
17.30 uur Interview door Arthur Tolsma
18.15 uur Pizza
19.30 uur AfsluitingMet onder andere

Floor van Eelen en Arthur Tolsma