Masterclasses: Duurzame energie oplossingen

TerraTechnica geeft de Toekomst Energie: Samenwerken aan duurzame energie oplossingen.

Vandaag de dag kunnen we er niet meer omheen. De mensheid staat voor de grootste uitdaging sinds de industriële revolutie. Met een wereldbevolking die in 2050 is gegroeid tot 9 miljard mensen, moeten economie, energiehuishouding en voedselproductie de komende decennia veel efficiënter en duurzamer worden. Dit soort complexe maatschappelijke vraagstukken om nieuwe, creatieve oplossingen.

Maar wat betekent dat: een efficiëntere en duurzame energiehuishouding? Welke mogelijkheden zijn er? Hoe komen we tot nieuwe, innovatie oplossingen? Wat is mijn rol daarin als professional? Welke keuzes maak ik voor mijn organisatie? Hoe adviseer ik mijn omgeving hierover?

Zoek jij naar meer inzichten en jouw rol in de energietransitie? Dan ben je op je plek bij de masterclasses over Samenwerken aan Duurzame Energie oplossingen.

In 5 masterclasses word je meegenomen in de wondere wereld van duurzame energie. Aan de hand van theorie, praktijkcases en discussies leer je de concepten en de potentie van duurzame energieoplossingen (beter) kennen. En leer je hoe je daarin keuzes kunt maken.

Locatie Hogeschool Inholland Alkmaar, Gebouw C

De eerste masterclasses hebben inmiddels plaatsgevonden. De volgende masterclasses zijn op 27 januari en 10 februari.

Duur 18:00 – 21:00 uur

Zie hier het programma.

Interesse?
Partners van TerraTechnica kunnen gratis aan deze masterclasses deelnemen, neem voor meer informatie en aanmelding contact op via info@terratechnica.nl. Het aantal deelnemers is gelimiteerd. Bij no show van een aangemelde partner worden om die reden de kosten in rekening gebracht.

Met onder andere

.