Living Room Sessie | Campus Amsterdam

TerraTechnica als host

Campus Amsterdam brengt de changemakers van de campussen en hubs in de kennisregio Amsterdam naar jouw woonkamer! Hoe? Je zet een kopje koffie, neemt plaats op een comfortabele stoel en klapt je laptop open. In iedere sessie staat een campus of hub centraal, die zijn eigen hot topic bespreekt.

Tijdens de derde Living Room Session staat TerraTechnica centraal. De kennishub in de Metropoolregio Amsterdam die onderwijs, onderzoek en bedrijvigheid bij elkaar brengt om de energietransitie te versnellen. Projectleider Petra Bijvoet neemt je tijdens de Living Room Session mee in de ontwikkelingen van TerraTechnica. Maak kennis met TerraTechnica's tofste projecten zoals Huisduinen en Planet Texel. Projecten waarbij studenten met hun 21-eeuwse skills Texel en de badplaats Huisduinen zelfvoorzienend te maken.

Programma

08:20 | Instroom met koffie en thee
08:30 | Welkom Campus Amsterdam door Jen Drouin
08:40 | Presentatie TerraTechnica door Petra Bijvoet
09:00 | Q&A
09:25 | Afronding plenaire sessie
09:30 | Start break-out sessies
10:15 | Plenaire wrap-up
10:30 | Afronding

Wil je hierbij zijn?

Meld je aan via dit formulier. Een week van tevoren ontvang je een bevestiging met de link naar het evenement.Met onder andere

Programma is (nog) niet bekend