Meet Your Future in Energy

Meet Your Future in Energy

Om de energietransittie voor elkaar te krijgen zijn er op allerlei functies mensen nodig in de energiesector. Dat betekent meer mogelijkheden voor jou als toekomstige medewerker! Ontdek alle kansen tijdens het gratis online event ‘Meet Your Future in Energy’ op donderdag 18 november. In deze online editie kun je kennis maken met onderwijs- èn carrièremogelijkheden door het volgen van workshops, informatiepagina's bezoeken of een interessante lezingen van de IEA volgen over de World Energy Outlook 2021. Daarnaast kun je potentiële werkgevers ontmoeten en energieopleidingen bij (internationale) onderwijsinstellingen bekijken.

Het programma van Meet Your Future in Energy:

10.00 - 12.30 Open Dag energieonderwijs NL & EU – inclusief masters!

12.45 - 13.45 IEA lezing – World Energy Outlook 2021

14.00 - 16.30Career Event

Ben jij op zoek naar een studie, stage of baan waar jij het verschil kunt maken? Ben je nieuwsgierig, ambitieus en klaar om een verandering teweeg te brengen in deze wereld? Schrijf je dan gratis in en ontdek alle mogelijkheden bij Meet Your Future in Energy!


www.newenergycoalition.org/careereventMet onder andere

Programma is (nog) niet bekend