Studenten

Samen met jou willen we de wereld veranderen!

Wist jij dat Noord-Holland Noord wereldwijd bekend staat om innovatieve oplossingen voor duurzame energie? En wist jij dat in onze regio top-of- the-bill bedrijven zijn die staan te popelen om met jou aan te slag te gaan? Want met jouw frisse blik en jouw kennis kunnen we samen verder bouwen aan een duurzame wereld.

Je doet écht mee

TerraTechnica biedt je de kans om ervaring en kennis op te doen in een breed werkveld, waarbij je volop wordt uitgedaagd om met ideeën te komen. Je krijgt alle ruimte om jouw ideeën ook daadwerkelijk te testen en door te ontwikkelen in de praktijk. Je doet dus écht mee!

We zijn hard bezig met het opzetten van een inspirerende locatie waar je mensen uit het bedrijfsleven kan ontmoeten, waar je aan real-life projecten kan werken met ondernemers en studenten van andere opleidingen. En waar je interessante stages en afstudeeropdrachten kan vinden. Maar ook een plek waar je gezellig een drankje kan doen en een leuke presentatie kan bijwonen. Binnenkort vertellen we je hier alles over op deze website.